Kasım Süleymani, Şam Saatine Göre (2018) filminin yönetmenini tebrik etti

Kasım Süleymani, Şam Saatine Göre (2018) filminin yönetmenini tebrik etti

  Haziran 19, 2019

  1.274 Okunma

İran Devrim Muhafızları Ordusu Kudüs Gücü Komutanı General Kasım Süleymani, Şam Saatine Göre (2018) filminin yönetmenini tebrik etti

İran İslam Devrimin yıl dönümü kutlamaları için kısa bir süreliğine İran'a dönen İran İslam Cumhuriyeti Devrim Muhafızları Kudüs Gücü komutanı Kasım Süleymani, “Şam Saatine Göre” (2018) adlı filmin yapımcısı İbrahim Hatemi-kiya'yı alnından öpüp tebrik etti.

Şam Saatine Göre filmi, İranlı bir pilot ile yardımcı pilot olan oğlunun, Suriye'de IŞİD tarafından esir alınmasını konu alıyor. Film, Direniş Cephesinin tekfirci IŞİD vb. terör örgütlerine karşı verdiği mücadeleyi işliyor.

Yeni Kaynak

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.