Kelebeklerin Sırrı İtalya’da gün ışığına çıkacak

Kelebeklerin Sırrı İtalya’da gün ışığına çıkacak

  Haziran 19, 2019

  567 Okunma

İran yapımı "Kelebeklerin Sırrı" adlı animasyon filmi, uluslararası festivallere yaptığı katılımların devamında İtalya’da düzenlenen Salento Film Festivali’nde gösterilecek.

Ali Tenha’nın yönettiği “Kelebeklerin Sırrı” adlı animasyon filmi, uluslararası festivallere yaptığı katılımların devamında İtalya’da düzenlenen Salento Film Festivali’nin İran sineması bölümünde gösterilecek.

Bu festival, filmin kültürler ve insanlar arasındaki iletişimin sağlanması için en güçlü araç olduğuna inanarak, dünya çapında bağımsız film yapımcılarını desteklemek için yapılıyor.

Söz konusu festivalın onbeşinci dönemi 1-10 Eylül  tarihleri arasında İtalya’nın Tricase adlı tarihi şehrinde düzenlenecek.

“Kelebeklerin Sırrı” kelebek olma isteğiyle tehlikleli bir yolculuğa çıkan ve bu yolda birçok macera yaşayan “kahvei” adlı bir böceğin hikayesidir.

Sözü geçen animasyonun uluslararası yayınını Muhammed Zari üstlenmektedir.

Mehr Haber Ajansı

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.