Kiyarüstemi devam ediyor

Kiyarüstemi devam ediyor

  Haziran 19, 2019

  743 Okunma

İranlı yönetmen Abbas Kiyarüstemi anısına yapılan “ve Kiyarüstemi devam ediyor” isimli belgesel filmi İhsan Naci’nin yönetmenliğinde İran'da son aşamalarına yaklaştı.

Büyük İranlı yönetmen Abbas Kiyarüstemi anısına yapılan “ve Kiyarüstemi Devam Ediyor” isimli belgesel filmi İran’da son aşamalarına yaklaşıyor. 118 dakika sürecek olan belgeselin yapımı, Kiyarüstemi’nin yaşamını kaybetmesinden bir hafta sonra tetiklenip geçen senenin Mart ayına kadar devam etti.

Film hakkında kısa bir bilgi paylaşan yönetmen Ehsan Naci, belgeselin Kiyarüstemi’ye ait “ve Yaşam Sürüyor” filmine benzer bir yapım tarzına sahip olarak bu sefer bu büyük insanın kendisini konu aldığını açıkladı.

Bunlara ilave olarak, filmde Babek Ahmedpur, Ahmet Ahmedpur, Hüseyin Rızai, Hüdabahş Difai ve Muhammet Rıza Pervane gibi Kiyarüstemi tarafından dünyaya tanıtılan isimlerin bu ünlü yönetmenin hayatını kaybetmesi ve neden olduğu etkileri hakkında görüşlerini paylaştıklarına tanık oluyoruz.

Mehr Haber Ajansı

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.