‘Kutsal Liste’ animasyon filmi Lübnan’da vizyona girecek

‘Kutsal Liste’ animasyon filmi Lübnan’da vizyona girecek

  Haziran 19, 2019

  1.163 Okunma

'Kutsal Liste' (2016) animasyon filmi Lübnan'da vizyona girecek

İran yapımı فهرست مقدس (Fihrist-i Mukaddes) ‘Kutsal Liste’ adlı animasyon filmin Lübnan'ın başkenti Beyrut'ta gösterime gireceği belirtildi.

İran yapımı ‘Kutsal Liste’ adlı çizgi filmin açılış töreni Lübnan Gençlik ve Spor Bakanı Abdulmutallib Hannavi’nin katılımıyla Beyrut’da gerçekleşecek. Söz konusu filmin açılış töreninin 8 Kasım 2016'da Beyrut’un Galaxy Ground sinema salonunda düzenleneceği bildirildi.

Yönetmenliğini Muhammed Emin Hamedani’nin yaptığı ‘Kutsal Liste’ adlı çizgi filmi Lübnan’da ‘Al-Awda’ adıyla vizyona girecektir.

Bu film, İran 34. Uluslararası Fecr Film Festivali’nde en iyi animasyon filmi ödülüne layık görülmüştü.

Kutsal Liste (2016) animasyon filmi, asr-ı saadetten 100 yıl önce Yemen'in Necran kentinde geçen Ashab-ı Uhdud hikayesini anlatmaktadır.

Uluslararası Fecr Film Festivali, İran'ın başkenti Tahran'da her yıl düzenlenen bir film festivalidir. Bu festival, 1982 yılında İran Kültür Bakanlığı'nın himayesinde başlamıştır ve her yıl İran İnkılabı'nın yıldönümünde gerçekleştirilir. Festivalde ulusal ve uluslararası başta olmak üzere çeşitli yarışmalar düzenlenir ve kazananlara “Kristal Simurg” ödülü verilir.

Mehr News

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.