Lades Kemiği (2017) filmi New York’ta yarışacak

Lades Kemiği (2017) filmi New York’ta yarışacak

  Haziran 19, 2019

  520 Okunma

İranlı yönetmen Ali Atşani'nin yönettiği 'Wishbone' isimli film, 4. New York Uluslararası Film Festivali’nde gösterilecek.

12-17 Ekim 2019 tarihleri arasında düzenlenecek 4. Uluslararsı New York Film Festivali’nde ABD’nin New York kentinde gerçekleşecek.

American Brightlight Film Productions web sitesine göre, şimdiye kadar 17 kez yabancı festivallerde gösterilen ‘Bak Unuttun’ filmi 18. Kez Amerika'da gösterime girecek.

İran yapımı Wishbone (Lades Kemiği) filmi şimdiye kadar Amerika, İngiltere, Hindistan ve İsviçre gibi ülkelerde farklı film festivallerinde vizyona girdi ve en iyi yönetmen dalında 2 defa, en iyi film dalında ise 3 kez ödül olmayı başardı.

IRNA

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.