Los Angeles-Tahran (2018) filmi yakında gösterime giriyor

Los Angeles-Tahran (2018) filmi yakında gösterime giriyor

  Haziran 19, 2019

  842 Okunma

Detayları daha açıklanmayan komedi-fantezi yapımı olan "Los Angeles-Tahran" filminde Perviz Perestui, Mehnaz Efşar, Güher Hayrendiş gibi ünlü İranlı oyuncular rol alıyor.

İran yapımı “Los Angeles-Tahran” filminin yönetmenliğini gerçekleştiren Tina Pakrevan bu eserin ekranıyla ilgili olarak, “Halihazırda karşılaştığımız ekran sorunu nedeniyle beyaz perdeye çıkan filmlerin seans süresi azalıyor ve bu yüzden de filmin şimdi değil ancak yakın bir zamanda gösterime gireceğine karar verdik” ifadelerinde bulundu.

İranlı yönetmen sözlerini şöyle sürdürdü: Bulunduğumuz koşullara göre, filmin 2018 Rusya Dünya Kupası turnuvasından sonra veya Ekim ayında ekrana girmesinin daha mantıklı olduğunu düşünüyorum. Maalesef şu an beyaz perdede yer alan sinema filmlerinin birçoğu pek başarılı bir gişe satışına ulaşamıyor.

Detayları daha açıkanmayan komedi-fantezi yapımı olan “Los Angeles-Tahran” filminde Perviz Perestui, Mehnaz Efşar, Gohar Hayrendiş gibi ünlü İranlı oyuncular rol alıyor.

Mehr Haber Ajansı

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.