Mahmut Fazıl Coşkun’a İran’dan Şeref Diploması

Mahmut Fazıl Coşkun’a İran’dan Şeref Diploması

  Haziran 19, 2019

  301 Okunma

İran'dan Türk yönetmen Coşkun'a şeref diploması

Türk sinemacı Mahmut Fazıl Coşkun yönettiği “Anons” ile İran’a düzenlenen Uluslararası Fecr Film Festivali'nde “Şeref Diploması” kazandı.

Senaryosu Coşkun ile birlikte Ercan Kesal imzasını taşıyan filmde Ali Seçkiner Alıcı, Murat Kılıç, Hayrullah Tarhan Karagöz, Şencan Güleryüz, Serkan Ercan, Erdem Senocak ve Nazmi Kırık rol alıyor.

Türk-Bulgar ortak yapımı “Anons” filmi, 75. Venedik Film Festivali kapsamında İtalyan Ulusal Gazeteciler Birliği ve Venedik Güzel Sanatlar Akademisi’nden ilk ödülünü almıştı.

Ordudan tasfiye edilmiş dört askerin, 1963'teki bir darbe girişiminin İstanbul ayağındaki görevlerini merkeze alan film 25. Uluslararası Adana Film Festivali'nde de 4 ödüle layık görülmüştü.

Mehr Haber Ajansı

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.