Merhum Ayetullah Rafsancani, Mandela Belgeselinde Görünecek

Merhum Ayetullah Rafsancani, Mandela Belgeselinde Görünecek

  Haziran 19, 2019

  882 Okunma

Merhum Ayetullah Rafsancani, Mandela Belgeselinde Görünecek

İslami İran Nizamı Maslahatını Teşhis Kurumu eski başkanı, merhum Ayetullah Haşimi Rafsancani (r.a); “Sonsuza Kadar Nelson Mandela” adlı belgeselde Güney Afrikalı lider ile olan anıları ile birlikte görünecek.

“Sonsuza Kadar Nelson Mandela” belgeselinin yönetmeni Meysem Şahbabai, Perşembe günü yaptığı açıklamada; geçtiğimiz sene Ayetullah Ekber Haşimi Rafsancani ile röportaj yaptığını ve bu kayıtlarda, Rafsancani'nin (r.a), Güney Afrikalı ırkçılık karşıtı devrimci lider Nelson Mandela ile yaşadığı anıları anlattığını söyledi.

Yönetmen yaptığı açıklamada, iki liderin benzer yönlerine değindi; “Ayetullah Rafsancani; Mandela'nın tıpkı kendisi gibi bir savaşçı olduğuna ve çabalarının bir dönüm noktası olduğuna inanıyordu”.

Ayetullah Haşimi Rafsancani (r.a), 9 Ocak 2017'de, 82 yaşında iken, kalp rahatsızlığı ile vefat etti.

“Sonsuza Kadar Nelson Mandela” belgeseli, 5 Aralık 2013'te dünyadan ayrılan, ırkçılık karşıtı kahraman lider Nelson Mandela'nın hayat hikayesini işliyor. Belgesel, Güney Afrikalı liderin şahsında; insan ilişkilerinde unutulmaya yüz tutmuş değerleri gösteriyor.

Belgeseldeki anlatımı, UNICEF'in İran'daki iyi niyet elçilesi, meşhur İranlı aktris Mehtap Kerameti yapıyor.

iFilmTV

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.