Mesut Bahşi en iyi yönetmen ödülünü aldı

Mesut Bahşi en iyi yönetmen ödülünü aldı

  Ekim 14, 2020

  147 Okunma

75. Uluslararası Antalya Film Festivali en iyi yönetmen ödülü İran'dan "Yelda" filmi ile Mesud Bahşi'ye verildi.

İRNA’nın bildirdiğine göre Türkiye’nin en değerli ve muteber film festivallerinden olan Antalya film festivalinde aday olan 10 yönetmen arasında Mesud Bahşi en iyi yönetmen ödülüne layık görüldü.

İranlı yönetmen festivale gönderdiği video mesajında festival yetkilileri ve jüri heyetine teşekkür ederek Yelda filminin izleyiciler için gerçek bağışlama mesajı taşıdığını belirtti.

Film, kocasını öldürme suçundan idama mahkûm olan genç bir kadının yılın en uzun gecesi olan Yelda gecesinde televizyonda bir canlı yayına katılarak maktulün tek evladı tarafından affedilmesine çalışılıyor fakat sahne arkası ve önünde gelişen olaylarda film kahramanlarının kişiliğini sorgulamaya başlıyor.

Pars Today

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.