Münih, İran Yapımı Bodyguard Filmini Konuk Etti

Münih, İran Yapımı Bodyguard Filmini Konuk Etti

  Haziran 19, 2019

  994 Okunma

İran filmi, Bodyguard (2016), Almanya başkenti Münih'te gösterildi.

İran yapımı Bodyguard filmi, dünyada birçok ülke ve şehirde gösterime girmesinin ardından Almanya'nın başkenti Münih'te de gösterildi.

İranlı usta yapımcı İbrahim Hatemikiya'nın yönettiği Bodyguard (2016) filmi, İran İslam Cumhuriyeti'nde gösterilmesinin ardından Avustralya, Kanada, Suriye, İngiltere, Irak ve Lübnan gibi başka birçok ülkede gösterime girmişti.

Bodyguard filmi son olarak Münih'te Werkstattkino sinema salonlarında gösterildi.

İlk olarak 34. Uluslararası Fecr Film Festivali'nde gösterime giren Bodyguard (2016) filmi; yetkilileri korumakla görevli orta yaşlı bir albayın hikayesini konu alıyor. Ancak, Albay Haydar, bir intihar saldırısının ardından sorunlarla karşılaşıyor.

Perviz Perestui, Merila Zarii ve Babek Hamidiyan gibi birçok ünlü oyuncunun rol aldığı Bodyguard (2016), Fecr Film Festivalinde, En İyi Erkek Oyuncu, En İyi Görsel Efektler, En İyi Yönetmen ve En İyi Görüntü dallarında ödül kazanmıştı.

Yeni Kaynak

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.