Natalie Portman İsrail’i boykot kararı aldı

Natalie Portman İsrail’i boykot kararı aldı

  Haziran 19, 2019

  669 Okunma

Yahudi asıllı Amerikan oyuncu Natalie Portman İsrail'i boykot kararı aldı, ödül töreni iptal oldu

Genesis Prize'ı kazanan Natalie Portman, “son yaşanan olaylar” sebebiyle İsrail'e gitmeme kararı aldı. Bunun üzerine ödül töreni iptal oldu.

2012 yılında verilmeye başlanan ve “alanında büyük başarı kazanmış Yahudilere” verilen Genesis Prize ödülü bu yıl ödülü kazanan Natalie Portman'ın İsrail'e gitmeme kararı üzerine iptal edildi.

Natalie Portman, kararıyla ilgili açıklamasında “İsrail'de son yaşanan olaylar” sebebiyle İsrail'e gitmekten rahatsızlık duyacağını söyledi.

Gazze-İsrail sınırında eylem yapan Filistinlilere saldıran İsrail ordusu, onlarca silahsız Filistinli sivili öldürmüştü.

Keskin nişancıların silahsız, bölgeden uzaklaşan sivilleri öldürdüğü görüntüler sosyal medyayı sarsmıştı.

SOL

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.