Nurgül Yeşilçay’ın rol aldığı filmin çekimleri son aşamada

Nurgül Yeşilçay’ın rol aldığı filmin çekimleri son aşamada

  Haziran 19, 2019

  869 Okunma

Başrollerini İranlı usta oyuncu Ferhat Aslani, Leyla Zari ve Türk sinemasının yıldızı Nurgül Yeşilçay’ın paylaştığı “Güzel Cin” filminin çekimlerinin yüzde 80’i tamamlandı.

İranlı yönetmen Bayram Fazli’nin son filmi “Güzel Cin”in yapımcısı Mehrdad Ferid, bu film hakkında yaptığı açıklamada, “Halihazırda bu filmin çekimlerinin yüzde 80’i tamamlandı, fakat İsfahan’daki yapılan çekimler devam ediyor” dedi.

Ferid, Türk oyuncu Nurgül Yeşilçay’ın filmdeki rolünün çekimlerinin de bittiğini ifade ederek, “Türk yıldızı birkaç günlüğüne İran'da kalacak, zira İran'ın tarihi yerlerini ziyaret etmek istiyor ardından ülkesine dönecek” açıklamasını yaptı.

“Nurgül Yeşilçay, film çekimleri esnasında vurularak öldürüldü” şeklindeki iddiaları yalanlayan Ferid, şöyle devam etti: Böylesi şaşırtıcı dedikodular ve filmin stresi beni kötü yönde etkiledi ve hastaneye gitmek zorunda kaldım.

Geçenlerde İran ziyareti öncesi NTV’ye konuşan Nurgül Yeşilçay, projeyi neden kabul ettiğini şu sözlerle açıklamıştı: Kabul etmemdeki neden ilk olarak içimdeki merak… Bunun dışında filmin senaryosu da oyunculuğa çok elverişli. Çok enteresan bir yer. Bir varmış bir yokmuş masal diyarı gibi.

Mehr Haber Ajansı

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.