Onur ödülü 4 sanatçıya verilecek

Onur ödülü 4 sanatçıya verilecek

  Haziran 19, 2019

  981 Okunma

Tahran’da düzenlenecek 35. Uluslararası Fecr Film Festivali'nin "Yaşam Boyu Onur" ödüllerinin sahipleri belli oldu.

35. Uluslararası Fecr Film Festivali’nin “Yaşam Boyu Onur” ödüllerinin sahipleri belirlendi. Alınan bilgiye göre, film festivalinin “Yaşam Boyu Onur Ödülü” bu yıl dört sanatçıya verilecek.

Yerli sinema ve televizyon dünyasının en deneyimli karakter oyuncularından biri olan Muhammet Kasıbi “Yaşam Boyu Onur Ödülü”nü festivalin açılış töreninde alacak. Bu ödüle layık görülen diğer belirlenen isimler ise şöyle açıklandı: Ferhat Tevhidi (sanarist) ve Turec Mensuri (görüntü yönetmeni).

Ünlü İranlı yönetmen Mecit Mecidi’nin yönetmenliğini yaptığı “Baba” adlı filmde, başrolü üstlenen usta oyuncu Muhammed Kasıbi, 1996 yılında düzenlenen 14. Uluslararası Fecr Film Festivali’nin en iyi erkek oyuncu ödülünü kazanmıştı.

35. Uluslararası Fecr Film Festivali’nin Şubat ayında başkent Tahran’da düzenleneceği bekleniyor.

Mehr News

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.