Portre adlı Suriye dizisinin çekimleri başladı

Portre adlı Suriye dizisinin çekimleri başladı

  Mart 15, 2020

  105 Okunma

Suriye Ramazan dizisi Portre'nin çekimlerine başlandı.

Suriye Arap Cumhuriyeti Devleti resmi haber ajansı SANA’nın bildirdiğine göre 2020 yılı Ramazan ayında sergilenecek çalışmalardan biri olmak için Şam’da yeni dizi Portre’nin (بورتريه) çekimleri başladı.

Dizinin senaryosu Teldi Hatip, yönetmenliği Basim Elselka’ya (باسم السلكا) aittir. Rima ile Hazem’in aşk hikâyesini ele almaktadır. Beklenmedik şartlarda meydana gelen bir karşılaşma sonucunda başlayan ilişki, ikisinin habersiz olduğu maziden gelme iki ailenin düşmanlıkları, aşklarına gölge olacak.

Portre’nin, olayları iki farklı zamanda ilerlemektedir. Dizi yeni ve genç yüzlere ışık tutup onları göz önünde tutuyor, Rima’yi canlandıran Teref Etaki, Hazem’i canlandıran Haval Hamdi ve başka genç sanatçılar.

İmar Eşşam’ın yapımı olan dizinin başrolünde: Yazan Halil, Cefra Yunus, Rim Zeyno, Tulin Elbekri, Meryem Ali, Umeyye Malas, Muhamme Havandi, Nadin Kaddur, İnas Zreik, Dima Haik, Sara Ettavil, Rıdvan Kantar, Selim Sabri ve Necah Sefkuni gibi sanatçılar yer almaktadır.

Yeni Kaynak

  Etiket:
Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.