Rahim Tufan yeni filminin çekimlerini bitirdi

Rahim Tufan yeni filminin çekimlerini bitirdi

  Haziran 19, 2019

  936 Okunma

İranlı yönetmen Rahim Tufan, 1 Kilo 21 Gram (2017) filminin çekimlerini bitirdi.

İranlı yönetmen Rahim Tufan (رحیم طوفان)'ın ilk uzun metrajlı filmi olan يك كيلو و بيست و يك گرم  (Yek Kilo ve Bist-ü Yek Gram)  yani (1 Kilo 21 Gram) (2017) filminin çekimlerini Şubat 2017'de tamamladı.

1 Kilo 21 Gram (2017) filminin çekimleri İslami İran'ın başkenti Tahran'da farklı farklı alanlarda yapıldı ve çekimler beş ay kadar sürdü. 

Yönetmenin bildirdiğine göre, yakın zamanda Ruşenek Gerami de 1 Kilo 21 Gram (2017) filminin oyuncuları arasına katıldı. Leyla Zarii, Said Ağahani, Fereşte Sadr Urefai, Anahita Efşar gibi ünlü isimler ise diğer oyuncular arasında yer alıyor.

Rahim Tufan'ın filmi, 1 Kilo 21 Gram (2017), İran kültüründeki farklı katmanlardan hikayeleri işliyor.

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.