Rudhan Kalesinden Kaçış (2013) filmi gösterimde

Rudhan Kalesinden Kaçış (2013) filmi gösterimde

  Haziran 19, 2019

  968 Okunma

İran filmi; Rudhan Kalesinden Kaçış (2013) gösterime girdi.

Gulam Rıza Ramazani'nin senaryosunu yazıp yönettiği İran filmi فرار از قلعه رودخان (Firar ez Kale-yi Rodhan) (Rudhan Kalesinden Kaçış) (2013) gösterime girdi.

Çöl bölgesinde yaşayan bir grup öğrenci, iki günlük bir kamp için İran'ın kuzey bölgesine getirilir. Denize girmek, son anda okul görevlilerince plandan çıkarılır. Bu olay öğrencilerin neşesini kaçırır. Bu sebeple bazı öğrenciler diğerlerine haber vermeden sahile gitmeye karar verir ve türlü türlü maceralar yaşarlar.

“Rudhan Kalesinden Kaçış” (2013) filminde, Sirus Himmeti, Şükr-i'Hüdâ Guderzi, Ali Rıza Mihran, Hamit Rıza Fellahi, Muhammed Behrani, Ali Ekber İmami, Kiaraş Radman ve Seyyid Mücteba Musevi-neseb rol alıyor.

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.