Sabah Yıldızı (2019) filmi Suriye’de gösterime girdi

Sabah Yıldızı (2019) filmi Suriye’de gösterime girdi

  Aralık 25, 2021

  80 Okunma

Cud Said'in yönettiği ve Suriye Genel Film Kurumu'nun yapımcılığını üstlendiği Suriye filmi "Sabah Yıldızı", Suriye'nin Humus ilindeki Kültür Evi'nin tiyatrosunda gösterildi.

SANA haber ajansının bildirdiğine göre, نجمة الصبح (Sabah Yıldızı) filmi; Suriye’ye dayatılan savaş sırasında yaşanan acı gerçeği, Suriyeli kadınların terör örgütleri tarafından kaçırılması üzerinden işliyor. Film, savaştan kaynaklanan bir grup toplumsal sorunu ve o dönemde Suriyelilerin yaşadıklarını da anlatıyor.

Bazı katılımcılar, filmin savaş sırasında birçok kişinin yaşadığı acıları, özellikle de adam kaçırma konusunu işlemeyi başardığını belirtti ve yönetmenin birçok sahnede hicivli komedi kullanarak hikayenin kararmasını hafifletmeye çalıştığını kaydetti.

Filmde Muhammed el-Ahmad, Hüseyin Abbas, Yusuff el-Mukbil, Kerem el-Şarani, Nadya Sıdki ve daha birçok başarılı oyuncu yer alıyor.

Yeni Kaynak

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.