Saç Simülasyonu Fiyatları Ne Kadar?

Saç Simülasyonu Fiyatları Ne Kadar?

  Mart 25, 2023

  65 Okunma

Saç Simülasyonu Fiyatları Ne Kadar?

2023 yılında saç simülasyonu fiyatları ne kadar sorusu da saç simülasyonu kalıcı mı ya da kaç yıl kalır soruları kadar gündeme geliyor. Bu işlemden faydalanmak isteyenlerin yüksek bir bütçe ayırmasına hiç gerek yok. Çünkü fiyatlar gayet makul seviyede ve bütçeyi zorlayan rakamlardan oluşmuyor. Ancak herkes için aynı fiyatların geçerli olmadığını bilmenizde fayda var.

Neden fiyatlar kişiden kişiye değişiyor konusuna da değineceğiz. Ancak öncesinde bilmeniz gereken birkaç detaydan söz edelim. Saç simülasyonu, özel bitkisel boya maddesi yani pigmentler kullanılarak deride saç kökü görünümü elde edilmesine yöneliktir. Bu sayede kellik ya da seyrek saç görünümü ortadan kalkar, yerine gür bir saç görünümü gelir. Bölgesel kellik yaşayanlar, bölgesel saç seyrekliği sorunu yaşayanlar için harika bir teknik olduğunu da eklemek gerekir.

Saç gölgelendirme olarak da bilinen işlem, saçlı deride yara izi, yanık izi ya da dikiş izi olanların da adeta imdadına yetişiyor. Saç simülasyonu bu izleri mükemmel bir şekilde kamufle etmekle kalmıyor, bölgede meydana gelen saç dökülmesi problemini de gideriyor. Saç kökü görünümü yaratılarak izin gizlenmesi, kellik görüntüsünün ortadan kaldırılması sağlanıyor.

Saç Simülasyonu Fiyatı Ne?

Öncelikle saç simülasyonu fiyatı saç ekimi fiyatından çok daha düşüktür. Ancak ne kadarlık bir alana uygulama yapılacağına, kullanılan renk pigmentlerinin kalitesine ve uzmanın deneyimine bağlı olarak fiyatlar değişkenlik gösteriyor. Eğer sadece küçük bir alanda saç seyrelmesi varsa minimum bütçe ile bu sorundan kurtulabilirsiniz. Özellikle erkeklerde görülen ve kafanın tepe bölgesinde geniş bir açıklık oluşturan kellik tipi söz konusu olduğunda bir miktar daha yüksek bütçe ayırmak gerekebilir. Çünkü bu durumda daha geniş bir alanda saç köklerini taklit eden bir görünüm yaratmak gerekiyor.

Net bir fiyat bilgisinin iletilebilmesi için uygulama yapılacak alanın basitçe incelenmesi gerekir. Ortalama ne kadar alana işlem yapılacağı belirlenir ve saç kökü rengi yani pigment renkleri de seçilir. Sonrasında net bir fiyat belirlenerek kişiye iletilir. Fiyatın onaylanması durumunda da derhal planlama aşamasına geçilir.

Önemli olan fiyattan ziyade deneyimli bir uzmana yönelmenizdir. Çünkü işlem sonuçlarının memnuniyet yaratması, doğal bir görünüm sunması için tecrübeli bir uzmanın tercih edilmesi büyük önem taşıyor. En uygun saç simülasyon fiyatları için Burakemiroglu.com internet sitesine uğrayın. İletişime geçerek sizin için işlem fiyatının ne olacağı konusunda net bir rakam bilgisi alabilirsiniz. Bu sayede hem uygun fiyattan faydalanacaksınız hem de alanında deneyim sahibi olan ve pek çok kişinin tercih ettiği PMU Master Burak Emiroğlu tarafından işlemin yapılmasını sağlamış olacaksınız.

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.