Sahte Baba (2021) Filminin Çekimleri Sona Erdi

Sahte Baba (2021) Filminin Çekimleri Sona Erdi

  Eylül 29, 2021

  92 Okunma

Senaryosunu Ziyad Sari'nin, yönetmenliğini Ahmed İbrahim Ahmed'in, yapımcılığını Sarab Sanat Prodüksiyonu'nun üstlendiği Suriye toplumsal filmi "Sahte Baba"nın çekimleri sona erdi.

SANA haber ajansının bildirdiğine göre, فيك أب (Sahte Baba) adlı çalışma, yıllardır yapılan ilk özel sinema prodüksiyonu olup, Eymen Zeydan’ın da aralarında bulunduğu çok sayıda Suriyeli dizi yıldızını kadrosunda barındırıyor.

Yönetmen Ahmed, çalışma ekibinin, “Suriye Sinemasını Arap dünyası düzeyinde yeniden canlandırmaya ve rekabeti sağlamaya çalıştığını ve sinemaya hakkını ve yerini vermek için her sahnede tüm gücüyle çabaladığını” teyit ederken, filmin çekimleri Şam’da 20 gün boyunca devam etti.

Yetenekli sanatçı Hüsam Tahsin Bey ise; “Film çok güzel fikirler taşıyor ve izleyicinin beğenisine komik ve hafif bir komedi formatında sunuluyor. Eserin büyük bir başarı elde etmesini umuyorum.” dedi.

Aralarında Ali Kerim, Abir Şemseddin, Adnan Ebu el-Şamat, Tülay Harun, Muhammet Havendi, Raşa İbrahim, Nur el-Vezir’in de bulunduğu çok sayıda Suriyeli dizi yıldızı yer alıyor.

Yakında Arap sinemalarında gösterime hazır olacak filmin, montaj ve grafiklerinde son rötuşlar yapılıyor.

Yeni Kaynak

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.