Şam Saatine Göre filminin yıldızı ilk filmini yönetecek

Şam Saatine Göre filminin yıldızı ilk filmini yönetecek

  Haziran 19, 2019

  887 Okunma

İranlı ünlü oyuncu Hadi Hicazifer film yönetmeye başlayacak.

Şam Saatine Göre filminin güzide oyuncularından Hadi Hicazifer yönetmenlik kariyerine başlayacak.

Geçtiğimiz Cuma yerel televizyonda konuşan Hadi Hicazifer “Eğer bir pürüz çıkmazsa ilk filmimi bu yıl yöneteceğim” dedi.

Filmin senaryosunu kendisinin yazdığını açıklayan Hicazifer, oyuncuların kim olacağına henüz karar vermediğini söyledi.

Hadi Hicazifer, Tozda Duranlar filmindeki başarılı oyunculuğu ile 18. İran Sinema Kutlamasında (2016) en iyi erkek oyuncu seçilmişti.

Ayrıca Gün Ortası Macerası filmindeki rolü ile 2017 yılında 19. İran Sinema Kutlamasında ve 35. Fecr Film Festivalinde en iyi yardımcı erkek oyuncu seçilmişti.

İbrahim Hatemikiya'nın yönettiği Şam Saatine Göre filminde Hadi Hicazifer rol almıştı ve film Suriye'ye insani yardım götüren bir İran uçağının teröristlerce Şam Havaalanında kaçırılmasını konu alıyor.

Şam Saatine Göre filminde İranlı ünlü oyuncu Babek Hamidiyan'ın yanı sıra birçok Suriyeli ve Lübnanlı oyuncu yer alıyor.

Yeni Kaynak

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.