Şam Zamanı (2018) Fecr Film Festivaline Yetişecek

Şam Zamanı (2018) Fecr Film Festivaline Yetişecek

  Haziran 19, 2019

  1.071 Okunma

Aksiyon filmleri ile tanıdığımız İranlı yönetmen İbrahim Hatemi-kiya'nın en yeni filmi, Şam Zamanı (2018) son düzenleme aşamasında.

Ünlü yönetmen İbrahim Hatemi-Kiya'nın en yeni filmi به وقت شام (Be Vakt-i Şam / Şam Zamanı) (2018) son düzenleme aşamasına geldi.

iFilm TV kanalının verdiği habere göre, Şam Zamanı (2018) filmi, Şafakta On Gün merasimlerinden biri olup ​İran İslam Devrimi yıldönümünde (1-11 Şubat) düzenlenen 36. Fecr Film Festivaline yetişecek.

5 Şubat 2018'de Fecr Film Festivalinde gösterime girmesi beklenen film, Direniş Cephesini ve Suriye'de tekfirciliğe karşı verdikleri savaş ve mücadeleyi işliyor.

İran yapımı filmler 1-11 Şubat tarihleri arasında Fecr Film Festivali'nde yarışıyor. Diğer ülkelerden filmler ise, festivalin Nisan ayında düzenlenen Uluslararası bölümüne iştirak ediyor.

​Yeni Kaynak

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.