Santuri (2007) filmi Türkçeye kazandırılacak

Santuri (2007) filmi Türkçeye kazandırılacak

  Haziran 19, 2019

  1.742 Okunma

İran filmi, Santuri (2007) Türkçe altyazı ile Anadolu insanının beğenisine sunulacak

Daryuş Mehrcui ve Vahide Muhammedi'nin senaryosunu yazıp Daryuş Mehrcui'nin yönettiği İran filmi سنتوری (Santuri) (2007) Türkçe altyazılı olarak sunulacak.

Ali, İran'ın geleneksel müzik enstrumanı Santur ile ilgilenen genç bir müzisyendir. Ali, düğünlerde ve diğer etkinliklerde santur çalmakta, şarkı söylemektedir. Ancak zengin ve varlıklı ailesi, bunu şöhret ve itibarlarına uygun görmemektedir. Ve Ali'yi bundan vazgeçirmek amacıyla, müzisyenliğe devam ettiği müddetçe onu malvarlığı ve miraslarından uzak tutmayı kararlaştırırlar.

Santuri (2007) filminde; Behram Radan, Gülşifte Ferahani, Mesut Rayigan, Rıza Teymuriyan, Nadir Süleymani, Maide Tahmesbi, Hasan Pur-Şirazi gibi birçok başarılı oyuncu rol alıyor.

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.