Satıcı (2016) Münih’te en iyi film ödülünü aldı

Satıcı (2016) Münih’te en iyi film ödülünü aldı

  Haziran 19, 2019

  2.524 Okunma

Asğar Ferhadi'nin son filmi, Satıcı (2016) Fransa'da kazandığı ödüllerden sonra Almanya'da en iyi film seçildi.

Asğar Ferhadi'nin son filmi, فروشنده (Satıcı) (2016) Fransa'da kazandığı ödüllerden sonra Almanya'da en iyi film seçildi.

Fransa'nın Uluslararası Cannes Film Festivalinde en iyi senaryo ve en iyi erkek oyuncu ödüllerini kazandıktan sonra; Satıcı (2016), Almanya'da en iyi film seçildi.

Oscar ödüllü İranlı yönetmen Asğar Ferhadi'nin son filmi, Satıcı (2016), 34. Uluslararası Münih Film Festivalinde uluslararası çapta en iyi film seçildi.

Festival jürisi “Uluslararası bir görüşe sahip olduğu ve en önemlisi geleceğe bakışı sebebiyle bu filmi ödüllendirmek istedik” diye not düştü.

İranlı yönetmen Asğar Ferhadi ve aktör Şahab Hüseyni “Satıcı” ile kısa bir zaman önce 2016 Cannes Film Festivalinde de ödül kazanmışlardı.

Satıcı (2016) İmad (Şahap Hüseyni) ve Rana (Terane Alidosti) çiftini konu alıyor. Binadaki ciddi hasardan dolayı evlerini boşaltan tiyatro oyuncusu çift Tahran merkezindeki yeni bir binaya taşınıyor. Ancak eski kiracı çifte sorun çıkarıyor.

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.