Şehid Kasım Süleymani film festivalinde anılacak

Şehid Kasım Süleymani film festivalinde anılacak

  Ekim 14, 2020

  183 Okunma

Şehit Korgeneral Kasım Süleymani'nin bölge ve dünya halkının uyanışı yönündeki önemli rolü ve direniş kültürünü tanıtmak amacıyla bu seneki Uluslararası Direniş Film Festivali'ne "Direniş Şehitleri" adlı yeni bir bölüm eklendi.

Bu sene düzenlenecek olan 16. Uluslararası Direniş Film Festivali’nin “Direniş Şehitleri” bölümünde bölgenin masum halkının çektiği acılar, halk zaferleri, direniş sorunlarını anlatan eserler gösterilecek.

Senarist yazarlar, yönetmenler ve film yapımcıları, Şehit Kasım Süleymani’nin kişiliğinin farklı boyutlarını, direniş şehitlerinin ahlaki erdemlerini ve direniş güçlerinin kahramanlıklarını konu alan eserlerini 21 Ekim tarihine kadar festivale gönderebilirler.

Bugüne kadar festivale yurt içi ve dışından belgesel, video klip, senaryo ve kısa filmleri şeklinde 700’den fazla eser gönderilmiştir.

16. Uluslararası Direniş Film Festivali’nin ikinci aşaması 21-27 Kasım 2020 tarihleri arasında düzenlenecek.

Şehit Korgeneral Süleymani’nin bölge ve dünya halkının uyanışı yönündeki önemli rolü ve direniş kültürünü tanıtmak amacıyla bu seneki Uluslararası Direniş Film Festivali’ne “Direniş Şehitleri” adlı yeni bir bölüm eklendi.

Hürseda

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.