Selam Mumbai (2016) film oyuncuları İran’ı ziyaret edecek

Selam Mumbai (2016) film oyuncuları İran’ı ziyaret edecek

  Haziran 19, 2019

  1.911 Okunma

Selam Bombay (2016) filminin oyuncuları İran'ı ziyaret edecek.

Salaam Mumbai (2016) ya da diğer adıyla “Selam Bombay” filmi oyuncuları İslami İran'ı ziyaret edecek.

İran ve Hindistan ortak yapımı film سلام بمبئی (Selam Bombay)'ın oyuncuları İran'ı ziyaret edecek.

İran-Hint ortak film projesinin yönetmeni Kurban Muhammed-Pur bunu açıklarken filmin Ekim ayında gösterime gireceğini de müjdeledi.

İranlı yönetmen Kurban Muhammedpur ayrıca filmin İran'da gösterimi bittikten hemen sonra Hindistan'da gösterime gireceğini ekledi.

“Filmin müziği şu an Hindistan'da yapılıyor ve iki haftaya kadar tamamlanacak” diyen Muhammetpur açıklamasına şöyle devam etti: “İranlı sanatkârlar Muhammet Rıza Gülzar ve Bünyamin Bahadıri'nin müzik yapımlarına ilaveten dört tane Hint şarkısı bize sunuldu.”

Yönetmen; “Salaam Mumbai“, veya Farsçası ile “Selam Bambai” filminin İran'daki galasına Hint oyuncuların katılacağını bildirdi.

Filmde başrolü İranlı aktör Muhammed Rıza Gülzar oynuyor.

Filmin konusuna değinen Muhammet Rıza Gülzar; “Bu bir aşk hikayesi. Filmde ben bir tıp öğrencisi ve cerrahım ve Dia'ya aşık oluyorum.”

Muhammed Rıza Gülzar İran'da meşhur bir aktördür ve İrac Kadiri'nin “Sam ve Nergis” (2000) filmi ile sinemaya adımını atmıştır. Ardından; Son Yemek, Zehirli Bal, Koma, Butik ve Buz Çiçeği gibi birçok İran film ve dizisinde rol almıştır.

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.