Selman-ı Farisi dizisi 2026’da yayımlanacak

Selman-ı Farisi dizisi 2026’da yayımlanacak

  Mayıs 10, 2024

  12 Okunma

Peygamber-i Ekrem (s.a.a) efendimizin seçkin ashabından meşhur İranlı sahabi Selman-ı Farisi (r.a) hazretlerini konu alan İslam Cumhuriyeti dizisinin 2026 yılında yayımlanması bekleniyor.

Destansı tarihi dizi ‘İranlı Selman’ şu anda düzenleme aşamasında. Selman-ı Muhammedi olarak da bilinen Selman-ı Farisi (r.a), İranlı bir din alimiydi ve Hz. Muhammed’in (s.a.a) sahabelerinden biriydi.

İran İslam Cumhuriyeti Yayıncılığı (IRIB) başkanı Peyman Cebelli, dizi setine son ziyaretinde diziye olan güvenini dile getirdi ve dizinin tarihi önemine vurgu yaptı.

Yönetmen Davut Mirbakıri, dizinin 2026’da gösterime gireceğini öngörüyor ve Hazreti Selman’ın doğum günü gibi önemli anların tasvirinde ayrıntılara gösterilen titizlikle dikkat çekiyor.

  Etiket:
Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.