Seni Seviyorum filmi Güney Kore’de gösterilecek

Seni Seviyorum filmi Güney Kore’de gösterilecek

  Haziran 19, 2019

  570 Okunma

İran yapımı “Seni Seviyorum” adlı kısa filmin Güney Kore’de düzenlenecek "SESIFF" festivalinde gösterileceği belirtildi.

İranlı sinemacı Babek Habibifer’in yönettiği ve başrolünde kendisinin yer aldığı “Seni Seviyorum” adlı kısa film bu sene 10'uncusu Güney Kore’nin başkenti Seul’de düzenlenecek olan “Uluslararası SESIFF Film Festivali”nin yarışma dalında rekabet edecek.

Bu festival önümüzdeki 11-16 Eylül 2018 tarihleri arasında sinemaseverlerle buluşacak.

10 dakikalık kısa film geçtiğimiz Nisan'da İtalya’da yapılan 9. Uluslararası Skepto Film Festivali’nde görücüye sunulmuş. Yönetmen Babek Habibifer’in “Ben ve Balığım” adlı diğer eseri üç sene önce aynı festivalde ödüle layık görülmüştü.

MEHR Haber Ajansı

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.