Siyonist Facebook, Yeni Kaynak Sayfasını Kaldırdı

Siyonist Facebook, Yeni Kaynak Sayfasını Kaldırdı

  Haziran 19, 2019

  541 Okunma

Siyonistlerin elindeki sosyal medya sitesi Facebook, sayfamızın facebook grubunu sildi.

7200 kadar beğeni ve 7500 takipçisi olan Yeni Kaynak sitesi facebook sayfası, hiçbir filmi facebook'a yüklemediği halde telif hakkı ihlali iddiasıyla kaldırıldı.

Gerekçe(!) şu: İki adet İran filminin kendisi bile değil, izleme linkleri paylaşılmış ve bu siyonist facebook için sorun olmuş.

Sonuç olarak, facebook, telif hakkını ihlal ediyor bahanesi ile İslami İran filmlerinin tanıtılmasını engellemek istiyor gibi.

Filistin ile ilgili paylaşımları silen, İran-Irak-Suriye-Hizbullah-Hamas-Ensarullah gibi İslami Direniş Eksenini anlatan sayfaları kaldıran siyonist Facebook'un, bizim sayfamızı da kaldırması bizim için onurdur.

Nitekim Amerika'nın elindeki video ve sosyal medya sitesi Youtube da, iki adet hesabımızı silmişti.

Instagram hesabımız henüz kaldırmadı çünkü çok atıl. Biz bilgisayardan sıkça paylaşım yapabiliyoruz, telefondan değil.

Ama madem, onca Hollywood yapımı Amerikan filmini paylaşan facebook sayfa ve grupları telif hakkı bahanesi ile kaldırılmıyor ama İran filmlerini paylaşan bizlerle uğraşılıyor, biz de bundan sonra daha aktif çalışacağız. Meydanı siyonist kafirlere ve onların habis sinemasına bırakmayacağız.

Ves-selam.

Yeni facebook adresimiz: http://www.facebook.com/YeniKaynakcom/

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.