Siyonist İsrail yapımı İran karşıtı film Türkiye’de gösterime girecek

Siyonist İsrail yapımı İran karşıtı film Türkiye’de gösterime girecek

  Ağustos 31, 2019

  349 Okunma

İsrail, Fransa, Almanya ve Amerika'nın ortak çektiği İsrailli siyonist yönetmen Yuval Adler'in yönettiği The Operative (Casus) (2019) filmi 13 Eylül 2019'da Türk (!) Sinemalarında gösterime girecek.

İsrail, Fransa, Almanya ve Amerika’nın ortak çektiği İsrailli siyonist yönetmen Yuval Adler’in yönettiği The Operative (Casus) (2019) filmi 13 Eylül 2019’da Türk (!) Sinemalarında gösterime girecek.

İsrail yapımı The Operative filminde; İran’a sızıp İran Nükleer Teknolojisi hakkında bilgi toplayan ve İranlı Nükleer Bilimadamlarını öldürten İsrailli Mossad Ajanı Rachel’ın hikayesini ve sevgilisinin onu kurtarmak için verdiği mücadeleyi işliyor.

İsrail filmi The Operative (Casus) (2019); İslami İran Yönetimini ve İran Halkını kötülüyor.

Sanki İsrail ajanlarının öldürdüğü İranlı bilim adamlarının aileleri, eşleri ve çocukları yokmuşçasına.. Onları birer canavar gibi gösteren İsrail filmi.. Romantizm ve Aksiyon yönü ile katil İsrail’e ve Mossad Ajanlarına sempati kazandırmayı hedefliyor.

Türkiye’de İsrail ajanlarını kahramanca gösteren bu propaganda filmine (ve daha önce yine İsrailli başka bir yönetmen olan Noam Murro’nun İran aleyhinde çektiği 300: Bir İmparatorluğun Yükselişi gibi daha nice filme) izin verilmesi ve hatta sinemalarda gösterime sokulması ve rekorlar kırması çok üzücüdür.

Hele hele, Ahmet Mütevessiliyan gibi nice İranlı yetkilinin 1982 yılında İsrail ajanları tarafından Lübnan’dan kaçırılması gerçeğini konu alan İran yapımı Standing in the Dust (Tozda Duranlar) filminin -dağıtımcısı AyatMedia.Net ‘in başvurusuna rağmen- gösterimine izin verilmemişken.

Yeni Kaynak

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.