Siyonist lobiler ünlü Müslüman rapçi Madd Cold’u internetten silemedi

Siyonist lobiler ünlü Müslüman rapçi Madd Cold’u internetten silemedi

  Haziran 19, 2019

  760 Okunma

Küresel siyonist lobiler Iraklı ünlü inkılabı rapçi Madd Cold'u internetten silmeye çalıştılar ama başarısız oldular

New York merkezli ve Kanada'da etkin olan B'nai B'rith adlı bir yahudi-mason grup 2017 yaz mevsiminde, Sonsuza Dek Hüseyni albümünden rahatsız olup şikayet ederek Irak asıllı ünlü hip-hopçu Jonathan Azaziah (ya da kullandığı mahlas ile; Madd Cold) un facebook, twitter gibi sosyal medya ve bandcamp, soundcloud gibi müzik sitelerindeki hesaplarını sildirtti.

Ancak insight-media.co adlı islami bir medya kuruluşu, Madd Cold'un tüm albümlerini sitesinde ücretsiz olarak barındıracağını bildirdi:

İngilizce bilip hip-hop müzik ile ilgilenen kardeşler için Madd Cold'un bazı albümlerinin linkini sunuyoruz (albüm ismine tıklayıp şarkıları dinleyebilirsiniz):

Enemy of the Entity (Rejim Düşmanı) Ekim 2014 [Siyonist Rejimim zulmü ve Filistin Direnişine ithafen]

Dead the Dajjal (Ölü Deccal) Haziran 2015 [Süfyani ve Deccal Rejimlerine karşı direnişi konu alıyor]

Son of Kufa, Vol 1 (Kûfe'nin Oğlu, 1) Temmuz 2015 (Tüm dünyadaki siyasi ve askeri gelişmeleri konu alan farklı parçalar içeriyor)

Felicity of the Oppressed (Mazlumun Refahı) Mart 2016 [Yemen'e ithafen]

Eternally Husseini (Sonsuza Dek Hüseyni) Mayıs 2017 [Hüseyni mektebi işleyen bir albüm]

Ünlü rapçi Madd Cold, Mouqawamah Music (Mukaveme/Direniş Müziği)nin kurucusu olup müziklerinde genellikle küresel siyonizmin zulmünü ve buna karşın Filistin, Lübnan ve Yemen'in direnişini konu alıyor. Bu yüzden de eşsiz müziği Hip-Hop Hizbullah olarak da adlandırılıyor.

Yeni Kaynak

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.