Sonbahar Civarı dizisi Arap kız ile İranlı adamın aşkını işliyor

Sonbahar Civarı dizisi Arap kız ile İranlı adamın aşkını işliyor

  Temmuz 14, 2019

  555 Okunma

Sonbahar Gibi (2018) dizisinde Arap kızı ile İranlı adamın aşkını izliyoruz. Yeni Kaynak

Hüseyin Namazi’nin Masume Beyat’ın orjinal fikrine dayanarak senaryosunu yazıp yönettiği ve İran İslam Cumhuriyeti Devlet Televizyonlarından IRIB TV3’ün yayımladığı حوالی پاییز (Havali-yi Payiz / Sonbahar Gibi) adlı İslami televizyon dizisi bir Arap kız ile İranlı bir adamın aşkını konu alıyor.

Aşkın anlatısı farklıdır, sıradan aşktan farklı bir aşk. Birbirinden farklı hayalleri, aileleri, kültürleri ve dilleri olan Arap bir kız ile İranlı bir adamın sevgisi..

2018 yapımı 20 bölümlük bu Ramazan dizisinin baş rollerini İranlı Hüseyin Mihri ve Lübnanlı Anne-Marie Salameh paylaşıyor. Dizinin kadrosunda ayrıca Rüya Teymuriyan, Leyla Utadi, Rıza Ekber-pûr, Muna Kerimi, Murtaza Ali Abbas Mirzayi, Muhammed Hamzayi, Behram İbrahimi, Muhammed Sarban, Siyamek Edib, Turac Feramerziyan, Pardis Menuçehri.. gibi başka birçok oyuncu yer alıyor.

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
  1. avatar
      61komurcu Temmuz 21, 2019 21:11:48

    Demek Bu Portre Bir İran Dizisiymiş. Başarılı Oyuncu Rüya Teymuriyan Hz.Meryem dizisi ve Söğüt Ağacı filminden müptela olduğum İsim 😍 eminim ki çok iyi iş başarıldı.

Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.