Sonsuzluk ve Bir Gün (2016) filmi gösterime girdi

Sonsuzluk ve Bir Gün (2016) filmi gösterime girdi

  Haziran 19, 2019

  2.700 Okunma

İran filmi; Sonsuzluk ve Bir Gün (2016) gösterime girdi.

Said Rustai'nin senaryosunu yazıp yönettiği İran filmi ابد و یک روز (Ebed ve Yek Rûz) (Sonsuzluk ve Bir Gün) (2016) İran sinemalarında gösterime girdi.

Yoksul bir ailenin en küçük kızı Sümeyye evlenmek üzeredir. Ancak ailenin her ferdi, Sümeyye gittikten sonra ne yapacaklarını kara kara düşünmektedirler.

Sonsuzluk ve Bir Gün (2016) filminde; Peyman Muadi, Nevid Muhammed-zâde, Perinaz İzedyar, Rima Raminfer, Şebnem Mukaddemi, Şirin Yezdanbahş, Masume Rahmani, Mehdi Kurbani ve Muhammed Âl-i Muhammedi gibi birçok başarılı oyuncu rol alıyor.

Genç yönetmen Said Rustai, bu başarılı filmi ile İran'ın Uluslararası Fecr Film Festivali tarihinde bir ilki başarıp (En İyi Senaryo, En İyi Yönetmen, En İyi Kadın Oyuncu, En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu.. gibi) 9 farklı dalda Kristal Simurg ödülünü kazanarak rekor kırmıştır.

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.