Sualtı Selvisi (2017) filmi Türkiye’de gösterime girecek

Sualtı Selvisi (2017) filmi Türkiye’de gösterime girecek

  Haziran 19, 2019

  611 Okunma

İran yapımı Sualtı Selvisi sinema filmi Türkiye'de gösterime girecek.

İFilm TV'nin bildirdiğine göre Seyyid Hamit Hüseyni'nin yapımcılığını üstlendiği سرو زیر آب (Serv-i Zir-i Âb / Sualtı Servi'si) adlı sinema filmi Türk sinemalarında gösterime girmeyi planlıyor.

Muhammed Ali Başi-Ahenger'in yönettiği film, İranlı azınlıklardan ülkeyi savunurken şehit olmuş bir grubun hikayesini anlatıyor.

Cihanbahş Keramet, eğer sakladığı sırrını açığa çıkarırsa, bazı kişilerin gecelerini uykusuz geçirmesine sebep olacaktır.

Masumiyetini isbatlayıp huzur getirmek isteyen Cihanbahş, kaderini değiştirecek uzun bir yolculuğa çıkar.

Sualtı Selvisi (2017) filminde Babek Hamidiyan, Mesut Rayigan, Rıza Behbudi, Mine Saadeti, Human Bergneverd, Sitare İskenderi, Şehram Hakikat-dost, Humayun İrşadi ve Ferruh Nimeti gibi usta oyuncular yer alıyor.

Lübnan ve İran'da gösterime giren film 36. Fecr Film Festivalinde de yarışmış, en iyi film ödülü dahil olmak üzere üç dalda Billur Simurg ödülünü kazanmıştı.

Yeni Kaynak

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.