Suriye filmi El-Hekim (Doktor) Çekimleri Başladı

Suriye filmi El-Hekim (Doktor) Çekimleri Başladı

  Ağustos 4, 2021

  108 Okunma

Dureyd Lahham ile Basil el-Hatib El-Hekim (2021) filminde yeniden bir araya geliyor

Suriyeli usta oyuncu Dureyd Lahham ve Filistin asıllı Suriyeli yönetmen Basil el-Hatib, Dimeşk-Halep (2019) filminden sonra El-Hekim (2021) filmi için yeniden bir araya geldiler.

Dianna Jabbour’un senaryosunu yazıp Suriye Milli Film Organizasyonu’nun yapımcılığını üstlendiği El-Hekim (Doktor) filmi merkeze uzak kırsal kesimde bir kasabada geçmekte.

El-Hekim filmi, savaşın insanlar üzerinde bıraktığı etkiyi dikkate alan bir doktorun, deneyim ve tecrübeleri ile millete hizmet etmesini konu alıyor.

İkilinin önceki filmi Dimeşk-Halep (2019) Akdeniz Ülkeleri İçin İskenderiye Uluslararası Film Festivali’nde En İyi Arap Filmi seçilmiş ve oyuncu Dureyd Lahham büyük ödülü kazanmıştı.

Suriye sineması eski ihtişamına geri dönüyor ve Suriye Filmleri ödül kazanmaya devam ediyor.

Yeni Kaynak

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.