Suriye’de Evde Sinema kampanyasından iki yeni film

Suriye’de Evde Sinema kampanyasından iki yeni film

  Nisan 12, 2020

  115 Okunma

Koronavirüs önlemleri kapsamında Suriye, yeni sinema filmlerini halka sunuyor

Suriye Arap Cumhuriyeti resmi haber ajansı SANA’nın bildirdiğine göre vatandaşları evlerinde kalmaya teşvik etmek adına, Sinema Genel Kurulu bu hafta ‘Evde Sinema’ kampanyasında en yeni iki filmini sunuyor.

Vimeo platformunda kullanıma sunulan hizmet, başta Abdullatif Abdulhamid’in (عبد اللطيف عبد الحميد) yönettiği العاشقÂşık” adlı film, daha sonra Cud Said’in (جود سعيد) yönettiği بانتظار الخريفSonbaharı Beklerken” adlı film sergilenecek. Bu girişim korona virüs önlemleriyle birlikte atılmış bir adım olup sanatseverlerin ve Suriye Sinemasının yeni çalışmalarını bekleyenlerle de bir iletişim olmasının önemi gösterilmiştir.

Adı geçen iki film Necdet Enzur’un “Hurma Kanı” ve Ahmed İbrahim Ahmed’in “Gül Suyu” adlı filmleri gösterildikten sonra, bir hafta süreliğine gösterime sunulacaktır.

Yeni Kaynak

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.