Suriye’de Sinema Evinizde Programı Kapsamında İki Film

Suriye’de Sinema Evinizde Programı Kapsamında İki Film

  Nisan 5, 2020

  285 Okunma

Suriye Arap Cumhuriyeti Sinema Genel Kurumu "Sinema Evinizde" çerçevesinde en yeni filmlerinden olan iki uzun metrajlı filmi sunuyor.

FİMİO Platformu kanalıyla başlatılan söz konusu inisiyatif, usta yönetmen Necdet İsmail Anzur’un “Dem el Nakhil” (Hurma Kanı) ve yönetmen Ahmed İbrahim Ahmed’in “Ma Verd” (Gül Suyu) adlı uzun metrajlı Suriye Sinema Kurumunun en yeni filmlerini, Korona virüsüne karşı koymada ihtiyati tedbirler ve sinema kültürünü yaymak amacıyla sinemaseverlerle bir araya getiriyor.

Her iki film bir hafta boyunca isteyen herkes izleyebilecek. Geçen hafta içerisinde de yönetmen Basil el Hatib’in “İtiraf” ile Abdullatif Abdulhamid’in “Resital” adlı filmlerini sinema severlerle buluşturmuştu.

SANA.sy

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.