Tarihsiz, İmzasız filmi Uluslararası İstanbul Film Festivalinde

Tarihsiz, İmzasız filmi Uluslararası İstanbul Film Festivalinde

  Haziran 19, 2019

  790 Okunma

Tarihsiz, İmzasız (2017) filmi 37. Uluslararası İstanbul Film Festivalinde İran İslam İnkılabını temsil edecek

بدون تاریخ بدون امضا (Bedûne Tarih, Bedûne İmza / No Date, No Sign / Tarihsiz, İmzasız) filmi 6-17 Nisan 2018 tarihleri arasında düzenlenecek olan 37. Uluslararası İstanbul Film Festivalinde İran İslam Cumhuriyetini temsil edecek.

Filmin konusu şöyle: “Kave Neriman, İran İlaç Kurumunda çalışan bir doktordur ve geçmişte tanıdığı birisinin cenazesini incelemek zorundadır.”

Tarihsiz, İmzasız (2017) filminde Hediye Tahrani, Emir Akai, Said Dağ, Ali Rıza Üstadi ve Nevid Muhammedzâde gibi başarılı oyuncular rol alıyor.

Tarihsiz, İmzasız filmi 35. Fecr Film Festivalinde gösterilip; en iyi yönetmen, en iyi yardımcı erkek oyuncu ve en iyi ses ve miks olmak üzere üç farklı dalda Kristal Simurg ödülünü kazanmıştı.

Yeni Kaynak

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.