Tebriz tiyatrosu da Traktörsazi gibi zirve yapmalı

Tebriz tiyatrosu da Traktörsazi gibi zirve yapmalı

  Haziran 19, 2019

  493 Okunma

İranlı sinemacı Emir Caferi, Tebriz’de düzenlenen Uluslararası Elif Tiyatro Festivali’nin açılış töreninde, Tebriz tiyatrosunun da Traktörsazi takımı gibi parlak bir performans sergilemesini temenni etti.

Uluslararası Elif Tiyatro Festivali’nin açılış töreni 18 kasım tarihinde il yöneticileri ve yetkilileri yanı sıra sanat dünyasının ünlü isimlerinin katılımıyla Tebriz kentinde düzenlendi.

Festivalin özel konuğu olan sinema ve tiyatro oyuncusu Emir Caferi konuşmasının başında Doğu Azerbaycan valisinin değiştiğine atıfta bulunarak, yeni valinin himayesi sayesinde Tebriz tiyatrosunun da Traktörsazi takımı gibi zirve yapması umudunda olduğunu bildirdi.

Ünlü oyuncu konuşmalarının devamında ayrıca, Traktörsazi takımı yatırımcıların tiyatro alanında da yatırım yapmasını arzu etti.

Bunlara ilave olarak “Dilek” balonları da festivalin katılımcıları tarafından uçuruldu. Tiyatro oyuncusu Seyyid Ali Salihi ile Doğu Azerbaycan’ın birçok eski sanatçısı da festivalin diğer konuklarındandı.

Mehr Haber Ajansı

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.