Tek Mekânda Geçen Filmler

Tek Mekânda Geçen Filmler

  Aralık 23, 2020

  272 Okunma

İran sinemasından hikayesi tek mekânda geçen filmlerin listesini oluşturuyoruz.

Huve’l-Latif (s.v.t).

Selamun aleyküm. İnşallah aşağıda öyküsü tek mekânda geçmesine rağmen sürükleyici ve gerilim dolu filmleri listeleyeceğiz. Sizler de listeye eklenmesini istediğiniz filmleri yorumlarınızda belirtebilirsiniz.

دلبری (Dilberi) (2016) İran Filmi

“Bugün Emir Hüseyin’in düğün günü. İkimiz de mutluyuz. […] Bunları söylememeliydim. Söyle bana, neden dört defa gözlerini açıp kapattın? Bir şey mi söylemek istiyorsun Meysem?

آشغال‌های دوست داشتنی (Sevilesi Çöpler) (2013) İran Filmi

Evin annesinin bir sorununu çözmek için yalnızca bir gece vakitleri olan aile fertlerinin öyküsü. Tek mekânda geçmesine rağmen gerilimi çok yüksek bir film.

ملبورن (Melbourne) (2014) İran Filmi

Eğitimlerine devam etmek için Avustralya’nın Melbourne şehrine gidecek olan genç bir çift, yolculuk arifesinde bir dizi olay yaşar.

هت تریک (Hat Trick) (2018) İran Filmi

Gece yarısıdır. Karısı ve iki arkadaşıyla misafirlikten dönen Ferzad arabasıyla bir şeye çarpar. Kimse bir şey görmez! Herkesin kafası karışmış ve korkmuştur.

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.