Timsah Gözyaşı filmi Ermenistan’da gösterime girdi

Timsah Gözyaşı filmi Ermenistan’da gösterime girdi

  Haziran 19, 2019

  681 Okunma

Ermeni izleyiciler, İranlı yönetmen Rıza Hüseyinabadi'nin yaptığı “Timsah Gözyaşı” isimli filmine büyük ilgi gösterdi.

İranlı Yönetmen Rıza Hüseyinabadi, çekimlerini Ermenistan’da yaptığı son eseri “Timsah Gözyaşı” hakkında yaptığı açıklamada, “Bu film şu anda Ermenistan’ın başkenti Erivan ve Gjumri kentindeki sinema salonlarında gösterime girdi” dedi.

Yönetmen Hüseyin-Abadi, bu filmin Erivan'da Ermeni dublaj ve bazı seanslarda ise Ermenice altyazıyla vizyona girdiğini belirtti.

Söz konusu filme Ermeni izleyicilerin büyük rağbet gösterdiğini açıklayan Hüseyin-Abadi, bu filmin İran-Ermenistan’ın ortak yapımı olduğunu söyledi.

Rıza Hüseyinabadi ilaveten, “Timsah Gözyaşı” önümüzdeki iki aya kadar İran’daki sinema salonlarında da vizyona girecek. Tabii ki, filmin Ermenice olan kısımları Farsça altyazı olarak gösterilecektir” açıklamalarında bulundu.

Sözü geçen filmin oyuncu kadrosunda İranlı ve Ermeni aktörler yer almaktadır.

Mehr Haber Ajansı

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.