Trablus Film Festivali Jüri Özel Ödülü İran filmine verildi

Trablus Film Festivali Jüri Özel Ödülü İran filmine verildi

  Haziran 22, 2019

  286 Okunma

İranlı kadın yönetmen Mona Zendi Hakiki'nin yönettiği 'Afrika Menekşesi' isimli film, Trablus Film Festivali Jüri Özel Ödülü'ne değer görüldü. IRNA

10-19 Haziran tarihleri arasında Lübnan’ın Trablus kentinde düzenlenen Trablus Film Festivali’nde birçok ülkeden sinema filmleri, uzun ve kısa film ile belgesel dallarında yarıştı.

بنفشه آفریقایی (Afrika Menekşesi) filminin hikayesi şöyledir: ‘Şoko, ilk eşi Feridun’un çocukları tarafından huzurevine götürüldüğünü anladıktan sonra ikinci eşi Rıza ile birlikte Feridun’u kendi evlerine getirmek istiyorlar. Feridun’un eve gelmesi ile üçlünün ilişkisi değişir ve hayatlarında yeni olaylar meydana gelir’.

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.