Türk Sanatçı İran’da Sete Çıktı

Türk Sanatçı İran’da Sete Çıktı

  Mart 23, 2022

  105 Okunma

Türkiyeli sanatçı Ayşegül Coşkun, İran İslam Cumhuriyeti dizisinde rol alıyor

Hürriyet’in bildirdiğine göre sanatçı Ayşegül Coşkun, İran İslam Cumhuriyetinde yayınlanan ساخت ایران (Saht-ı İran / İran Yapımı) dizisinde başkomiser Ayla’yı canlandıracak. Coşkun, dizide Farsça ve Türkçe konuşacak.

Ayşegül Coşkun, İslam Cumhuriyeti’nin popüler televizyon dizilerinden, Saht-ı İran’ın üçüncü sezonunda yer alacak. Çekimler için yaklaşık bir ay Tahran’da bulunacak oyuncu, dizide Farsça ve Türkçe konuşacak. Yakında çekimleri tamamlanacak sezon, ay sonu seyirci ile buluşacak.

Türk pop müzik sanatçısı ve oyuncu Ayşegül Coşkun, 2019 yılında rol aldığı İran filmi Mutrib (Çalgıcı) için iki ay gibi kısa bir sürede Farsça öğrenmişti.

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.