Türkiye-İran ortak yapımı filmin İran’daki çekimleri tamamlandı

Türkiye-İran ortak yapımı filmin İran’daki çekimleri tamamlandı

  Haziran 19, 2019

  788 Okunma

İran İslam Cumhuriyeti ve Türkiye ortak yapımı Bana Bir Aşk Şarkısı Söyle (2019) 'nin çekimleri tamamlandı

İran sinema kanalı iFilm TV'nin internet sitesinin bildirdiğine göre İranlı yönetmen Mihrdad Ğaffarzade'nin yönettiği Türkiye – İran ortak yapımı ترانه‌ای عاشقانه برایم بخوان (Sing Me a Love Song / Bana Bir Aşk Şarkısı Söyle) (2019) nin İran İslam İnkılabındaki son çekimleri de tamamlandı.

Bana Bir Aşk Şarkısı Söyle filmi, Orta Doğunun en önemli film festivali olan Fecr Film Festivali'ne katılacak.

Emir Şahap Razaviyan'ın yapımcılığını üstlendiği filmin senaryosu iki ülkeden bir grup yazara ait.

Bana Bir Aşk Şarkısı Söyle filmi, İstanbul'daki bir lokanta için çalışan iki genç sipariş teslimatçısını konu alıyor. Birisi ara sıra bakım evinde çocuklara konser veren teslimatçılar bir video klibi yapar ve vidyo internette fenomen olur. Bunun üzerine farklı olaylar gelişir…

Bana Bir Aşk Şarkısı Söyle (2019) filminin kadrosunda Türk ve İranlı oyuncular yer alıyor.

Filmde, Pejman Bazıği, Efsane Pakru, Pejman Cemşidi, Ümit Ruhani, Sara Ahmedi ve Fernaz Mahmudi gibi İranlı oyuncuların yanı sıra, Yusuf Çim, Ali Burak Ceylan, Hazal Türesan, Ayşen İnci, Semra Dinçer ve Elif Erol gibi Türk oyuncular yer alıyor.

Yeni Kaynak

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.