Uluslararası Ammar Popüler Filmler Festivali’nin Altıncısı Düzenlendi

Uluslararası Ammar Popüler Filmler Festivali’nin Altıncısı Düzenlendi

  Haziran 19, 2019

  988 Okunma

Uluslararası Ammar Popüler Filmler Festivali'nin Altıncısı Düzenlendi.

İsmini Peygamber-i Ekrem'in güzide sahabesinden olan Hz Ammar bin Yasir (r.a)den alan film festivalinin amacı; tıpkı o mübarek sahabe gibi fitne asrında canla-başla çalışarak doğru yolu göstermek.


 

Popüler Filmler denmesindeki kasıt ise festivalde kazanan filmlerin; mescit, okul, üniversite, salon ve parklarda gösterilmesidir.
 
Uluslararası Ammar Popüler Filmler Festivali (APFF)'ne; İran İslam İnkılabı ve dini-kültürel değerler konulu tüm filmler katılabiliyor.
 
Bu yıl düzenlenen festivalin ana konusu Amerikan ve İngiliz terör şebekeleri CIA ve MI6'in (Petrolü Millileştirme Hareketini başlattığı için Başbakan Musaddık'ı devirip yerine Rıza Pehlevi ve Şahlık Rejimini getirdikleri) 1953 Ajax darbesidir ancak bütün konularda filmler kabul ediliyor.
 
APFF bu yıl 129 ülkeden 5000 film başvurusu ile rekor kırdı. Ve festivalin yerli filmler kısmında kazanan film; Hengâme (2016) oldu.
Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.