Ünlü İranlı yönetmeni konu alan film Yunanistan’da gösterilecek

Ünlü İranlı yönetmeni konu alan film Yunanistan’da gösterilecek

  Ağustos 11, 2020

  147 Okunma

İranlı ünlü yönetmen Abbas Kiyarüstemi’nin hayata ve sinemaya bakış açısını anlatan “Kiyarüstemi ve Kayıp Baston” adlı film Yunanistan’da düzenlenecek olan Uluslararası Lerapetra Film Festivali’nde gösterilecek.

Ünlü İranlı yönetmen Abbas Kiyarüstemi’yi konu alan “Kiyarüstemi ve Kayıp Baston” adlı film Yunanistan’da düzenlenecek olan 7. Uluslararası Lerapetra Film Festivali’nde sinemaseverlerle buluşacak.

Yönetmenliğini Mahmud Rıza Sani ve yapımcılığını Behruz Neşan üstlenen 90 dakikalık film, dünyaca ünlü İranlı yönetmen Abbas Kiya Rostemi’nin hayata ve dünya’ya bakış açısını anlatıyor.

“Kiyarüstemi ve Kayıp Baston” adlı film daha önce Rusya’daki Avrasya, Uruguay’daki Salto ve ABD’deki Yeşil Dağ ve Altın Heykel film festivallerine katılmıştı.

Mehr Haber Ajansı

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.