Yaralısın Sen (2021) filminin çekimlerine başlandı

Yaralısın Sen (2021) filminin çekimlerine başlandı

  Şubat 1, 2021

  126 Okunma

"Yaralısın Sen" Suriye Televizyon Yapım Kurumunu 7. Sanat nesline çeviriyor

Uzun bir aradan sonra Suriye Televizyon Yapım Kurumu film sahasına “Yaralısın Sen” (أنت جريح) filmiyle döndü. Film, teröre karşı Suriye Ordusunun gösterdiği fedakârlıkları ve kahramanlıkları ele almaktadır.

Senaryosunu Kamruz Zeman Alluş’un (قمر الزمان علّوش) yazdığı ve Naci Tami’nin (ناجي طعمي) yönettiği filmin çekimlerine başlandı.

Yaralısın Sen filmi; evlerinden, ailelerinden ve doğal hayatlarından uzak vatanı koruyan ordunun hikâyesini anlatmaktadır.

Emperyalist sömürgenin çıkışından terörün savaşına kadar Suriye Ordusunun tarih boyunca sergilediği kahramanlıkları bir nebze olsa takdir etmek adına.

Filmde dizi yıldızlarından birçok sanatçı yer almaktadır. Onlardan birisi Um Gassan rolünü alan, güç ile çocuklarına olan sonsuz sevgisini bir arada tutmayı başaran sanatçı Nadin Huri’dir. Albay Samir rolüyle çekirdek aileyi korumanın; büyük aileyi, Suriye’yi korumaktan geçtiğine inanan sanatçı Tevfik Fikret yer almaktadır.

Yeni Kaynak

  Etiket:
Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.