Yeni Filistin Dizisi Salkım Gazze’yi İşliyor

Yeni Filistin Dizisi Salkım Gazze’yi İşliyor

  Mayıs 12, 2020

  353 Okunma

Mübarek Ramazan Ayında Filistin Televizyonda yayımlanmaya başlayan Salkım (2020) dizisi abluka altındaki Gazze'nin öyküsünü anlatıyor

Hüsam Ebu Den’in yönetmenliğini yaptığı ve gerçek bir öyküye dayanan  مسلسل عنقود (Salkım Dizisi) abluka altındaki Gazze Şeridini ve savaşın gerçeklerini işliyor.

İran İslam Cumhuriyeti Sinema Televizyonu iFilm TV’nin bildirdiğine göre; Filistinli bir Doktorun, yaşadıklarını yönetmen Ebu Den ve arkadaşlarına anlatması üzerine Salkım Dizisinin çekimlerine başlanmış oldu.

2014 yazında Siyonist İsrail, Gazze’deki bir semti bombalamış ve katliam yapmıştır. Semtteki sivil halk Gazze’nin diğer mahallelerine çekilebilirken, sıkışıp çıkamayan bir grup ise bir doktorun kliniğine sığınır. Bu grup 6 gün boyunca zor şartlar altında orada kalmıştır.

Yönetmen Hüsam Ebu Den, dizinin “savaş ve abluka altında yaşamayı” resmederken “sevgi ve aşkı” da işlediğini söylüyor.

Salkım  15 bölümlük bir televizyon dizisi olup Ramazan Ayında, Filistin Televizyonunda gösterime girdi.

Yeni Kaynak

 

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
  1. avatar
      fatmatt Mayıs 17, 2020 12:27:27

    Bizimde izleme sansimiz var mı acaba 😊

Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.