Yoksa Ahlak Düşmanları Temizleniyor mu?

Yoksa Ahlak Düşmanları Temizleniyor mu?

  Haziran 19, 2019

  790 Okunma

Milleti sahte ve uyduruk senaryolarla uyuşturup, topluma ahlaksızlık pompalayan Evlilik Programlarından ikisi yayından kaldırıldı.

Ehli Beyt Alimleri Derneğinin haber sitesi Ehlader HABER'in bildirdiğine göre, özellikle 2002 yılından sonra ülkenin iyice ahlaksızlaşması adına Amerika'dan ithal edilen programlardan bir tanesi olan İzdivaç Programları kısmen de olsa kaldırıldı.
 
Bu yılın Şubat ayında RTÜK'e bu programlara yönelik olarak 75 bin 190 şikayette bulunulmuş ve bunun üzerine MHP konuyu meclise taşımış ama AKP bu teklifi reddetmişti. 
 
Zuhal Topal ve Esra Erol’un yayından kaldırılan programlarından sonra yaptığı açıklamada: 'ATV’de bir sosyal sorumluluk projesiyle şansımızı deneyeceğiz!' dediği öğrenildi. Halbuki Türkiye'de bu izdivaç programlarının temelini de aynı proje adı altında atmışlardı. İleride nasıl farklı ahlaksız yeni programlarla tanışacağımızı göreceğiz.  
 
Ülkemizin aklı başında gazetecilerinden bir tanesi bundan yaklaşık üç sene önce bu konuda şu açıklamaları yapmıştı: 'Yaşamında bir kez 15 dakikalığına ünlü olan, ünlü olmak için ekranda eşiyle, anası babasıyla saç saça kavga edebilen, evlilik oyunu oynayabilen, sofradaki nimetleri hakir görebilen, en yakınlarını sunuculara çekiştirebilen, 70’lik annesini ekranda evlendirmek isteyen bir insan grubu yetiştiriliyor ülkede… Ekranda evlenen ve boşanan, ekranda intihar eden, sanal bir yaşamın aktörleri… İnsanın, insanlığın yok edildiği programlar…'

Yeni Kaynak

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.