Zarif; Şam Saatine Göre (2018) filmini övdü

Zarif; Şam Saatine Göre (2018) filmini övdü

  Haziran 19, 2019

  1.214 Okunma

İran İslam İnkılabı Dışişleri Bakanı Zarif, Şam Saatine Göre (2018) filmini yönetmen ile birlikte izleyip filmi sosyal medya hesabı aracılığıyla övdü

İran Dışişleri Bakanı Muhammed Cevad Zarif, instagram sayfasında paylaştığı yazıda izlediği “Şam Saatine Göre” isimli İran yapımı sinema filmini eşsiz bir eser olarak yorumladı.

İran Dışişleri Bakanı Muhammed Cevad Zarif instagram sayfasında şöyle bir yazı paylaştı:

Bugün 8 Şubat Perşembe, eşim ve bakanlığın bazı yardımcılarıyla birlikte ‘Oj’ film yapımı şirketi ve İbrahim Hatemikiya’ya misafir olduk; birlikte ülkemizin bu büyük yönetmeninin ‘Şam Saatine Göre’ isimli büyüleyici filmini izledik. Tam anlamıyla eşsiz bir eserdi.

Önde gelen İranlı yönetmen İbrahim Hatemi-kiya'nın son yaptığı “Şam Saati İle” filmi, İran sinemasının en büyük şöleni olarak bilinen ve bu yıl 36’ncısı Tahran ile İran’ın dört bir yanında düzenlenen Fecr Film Festivali’nde gösterilmektedir.

Mehr Haber Ajansı

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.