Hz Muhammed; Allah’ın Elçisi filminin DVD’si çıktı

Hz Muhammed; Allah’ın Elçisi filminin DVD’si çıktı

  Haziran 19, 2019

  1.518 Okunma

Hazreti Muhammed filminin DVD'si İslami İran'da piyasaya sürüldü.

İranlı yönetmen Mecid Mecidi'nin Peygamber-i Ekrem (s.a.a) hakkındaki üç filminin ilki olup, Hazretin çocukluğunu işleyen Hazreti Muhammed filmi (2015) İran İslam Cumhuriyetinde DVD olarak piyasaya sürüldü.

Hazreti Muhammed filmi, Peygamberimizin çocukluğunu konu alıyor. Cahiliyye devrinin yapısını ve Peygamberimizin yaşadığı yetimliği anlatan film, Türkiye de dahil birçok ülkede gösterime girmişti.

Yönetmen Mecid Mecidi'nin Hindistan'daki yeni film projelerinin ardından serinin devamı olup Peygamberimizin gençliğini ve nübüvvet dönemini anlatacak diğer filmlerin çekimlerine başlaması bekleniyor.

Yeni Kaynak

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.